18 August 2010

Mock Exam

Damn.aku memang dah agak aku memang takkan dapat score untuk exam hari tu.semuanya berpunca daripada godaan sepanjang study week yang sungguh tidak menyenangkan.Ok sebenarnya semua ini adalah salah aku sendiri.at least,aku mengaku, okay?aku tidak perlu menyatakan markah yang aku dapat kerana ia sangatlah teruk dan memalukan.ugh! even orang yang lagi malas daripada aku dapat lagi tinggi(cikit) daripada aku.walaupun satu subjek je yang dia dapat markah lebih daripada aku,aku tetap tak puas hati.shit kenapa perkara sebegitu perlu berlaku sedangkan aku belajar lebih daripada dia dan mereka-mereka itu.Berikut adalah senarai subjek yang aku ambik semasa mock exam berjalan:
Language Descriptions:Passed
English Studies:Passed
Language Description:Passed
Social Studies: Passed
Ok,semua subjek tersebut telah berjaya lulus without any flying colors and of cos tidak perlu diberitahu kepada mak dan ayah.Tulis essay macam conteng kertas yang dipenuhi nota-nota tanpa isi yang padat dan words yang mengarut dan yang tak mungkin difahami oleh lecturer."human puppet" heck? watafak is that? it's cynical dan bukan "sinical" ok? I know it was silly mistakes.ah bangang betul.ok untuk menenangkan fikiran dan sentiasa berfikiran positif jom layan lagu ini.well people,you should know that exam is not a competition.dah,selesai sesi merepek.


video

3 comments:

  1. ah lagu bloc party!

    awesome kau tau lagu ni. bloc party era silent alarm macam the best.

    dan dude, tapayah kisah pasal mock exam. ta penting un. just macam wake up call.

    ReplyDelete
  2. huhu..beb,i was studyin lds only at tat tyme cz i noe im suck in it.yeah,frankly speakng,i oso a bit moved by the marks bt nt bcz mine is low bt bcz other prsons gt high!!wat an unfair huh??

    ReplyDelete
  3. mai>aku mmg layan bloc party sekarang..yes silent alarm mmg the best.yeah,aku just akan go on and study lebih lagi untuk score and da tanak ambik kisah psl mock dah.

    nadia>yes.agak bengang when i got to know someone got a better mark than me which i suppose he is not suppose to.never mind cam mai bgtaw its just like wake up call.gotta work my ass off for final soon.won't let myself lose anymore

    ReplyDelete