29 August 2010

Unstable Biological Clock

Damn.Tabiat kurang baik datanng kembali.Jerawat kat muka makin banyak.inilah yang terjadi sekiranya aku menghabiskan masa di rumah tambah pulak di bulan puasa.pagi dan petang adalah waktu tidur dan malam waktu berjaga sampai subuh.mengadap laptop sampai tak ingat dunia.melakukan perkara-perkara yang membosankan seperti fb,youtube,baca cerita-cerita menarik,belek surat khabar online dan banyak lagi.semua benda ini telah menjadi rutin.

perlukan masa untuk mengnormalkan(wujud ke perkataan sebegini? ah peduli apa aku) kembali jam di dalam badan ini.tak tahu berapa lama masa yang diperlukan.rasanya tidak akan memakan masa yang lama sebab sudah terbiasa.

perkara sebegini berlaku kerana insomnia aku masih belum pulih dan aku tidak tahu bagaimana nak memulihkannya.perlu Google dan Bing.


need to rush up with everything for sahur today cos my sis got up pretty late to prepare the meals.i need to have my sahur so that i won't have any excuses to skip my fasting.lol just kidding.i won't skip my puasa for some silly excuses.hey,i never skipped my sahur this ramadan.ain't that a good thing?.orang cakap dalam sahur tu ada berkatnya ;p

No comments:

Post a Comment