23 September 2010

Dealing With a Dickhead

Bengang dengan seorang makhluk yang tak boleh tengok orang hidup senang. what's your problem dude? mind sharing it with me or are you just gonna live in your own fucking sluggish world which no one can bother yet you can do it to others?

ain't you realize there's no one like you and they're just being hypocrite in front of you;even your own roommate who you back stabbed him so many times? orang asyik makan hati je denga kau.tak sedar ke? yes, kau hebat.kau boleh main gitar,kau pandai main futsal and you're one year older than us but that does not make any difference cos it not you alone who is good in everything.orang lain pun ramai lagi la yang hebat daripada kau.gila syok sendiri.

do expect us to bow our heads to you since you're a year older than us? screw you! how are suppose to respect you while you're not doing the same thing to us. ye kau datang dari kampung or mungkin kau lah jaguh di kampung.datang kat tempat orang ni tak payah la nak tunjuk samseng kampung tu.


kau pernah fikir apa perasaan orang lain masa kau condemn or say something bad bout them? tak kan? dan kau sangat mudah naik angin apabila orang melawan kau.orang bodo sahaja yang akan duduk diam apabila dikutuk oleh kau. kau tahu tak kenapa aku tak penah sebut pasal perangai kau dalam kelas? sebab aku nak jaga hati awek kau yang kau selalu sebut-sebut dekat aku walaupun aku tak pernah teringin nak dengar. obviously,she'll be offended if i say bad bout you in front of other friends.aku ni ada hati perut lagi dan bukan macam kau.

well, one more thing,why do think that i'm being stereotype and keep saying that i'm your roommate's wannabe?yeah,you  didn't say it straightforwardly, but apparently i'm not an idiot.trying to be cynical and sarcastic with me? too bad, you failed man. but it was a nice try kiddo! i know who i am and i'm not being stereotype and i'm not a wannabe! you can say anything you want but i couldn't care less.

kembali kepada bahasa ibunda. kenapa kau suka minta tolong apabila nak siap sesuatu kerja yang berkaitan English,essay espcially dan bukan orang lain tanpa ada rasa bersalah. yela, aku kan suka menunjuk-nunjuk yang aku ni pandai cakap bahasa inggeris.aku kan bukan 'star' tesl.aku kan bukan budak pandai. kenapa perlu terhegeh-hegeh nak mintak tolong aku masa nak buat segala essay dan presentation bagai? kenapa tak cari orang lain.mungkin roommate kau sendiri? hari itu kau jugak cakap bukan aku sorang sahaja budak tesl kat kolej ni.so,pergila mengadap orang lain dan bukan aku.ye,aku ikhlas tolong kau kalau kau mintak tolong aku tanpa berfikir panjang dan tanpa ada rasa menyesal tapi kau tak penah fikir ke kau selalu buat aku sakit hati sebelum datang jumpa aku? kalau aku jadi kau sumpah aku segan nak mengadap orang tu dalam kes ni kau memang terang-terang tak penah ada rasa bersalah dan rendah diri.

kalau nak cerita pasal kau,sampai esok pun tak habis.yeah aku sudah penat menaip dan rasa bengang dah hilang.

oh bear this in your dumb fucking head; I AM ME AND I WON"T CHANGE FOR ANYONE LIKE YOU.

So yeah, FUCK YOU DICKHEAD!

5 comments:

  1. hahahh!!interesting~beb,i noe tis guy,sayin tat u`re nt the only 1 teslian here,yeahh..2 say tat 'my gf oso a teslian', y don u go 2 ur lovely gf when it cmes 2 english mtter rte??so..is he a bm star when bcoz u cn speak bm so well (even kl slang oso i dun think u cn speak properly huh??)
    **burning inside..hes omar`s n sabri`s apprentice!!!damn cnfirm~

    ReplyDelete
  2. nice comment.yeah.thts the prob.why bother looking 4 me when i'm not the only teslian.seriously he can't even speak KL though.haha
    i totally agree wif u babe.

    ReplyDelete
  3. haha~well,thats the truth isnt it??hahah,rly obvios oso..deny no more at the end though..lol

    ReplyDelete