09 March 2011

Random

Pernah keluar shopping tanpa planning tak?okay perkara ini berlaku kepada aku dan kawan kawan (Abe dan Anip).Sangat random.mula-mula aku dan Abe keluar breakfast kat pantai dalam since kelas sejam je hari ni then we started to lost.lepas makan dah tak tahu nak buat apa.Then abe ajak pergi karaoke.terus setuju dan memilih tempat yang sesuai serta menyeronokkan.yeah that was the first plan after breakfast.

since rasa macam tak seronok keluar berdua then kitorang decide nak ajak Anip join sekali.Minah ni on je apabila diajak keluar tambahan lagi dengan adanya driver yang tak berbayar ni (mata ke atas tangan ke bahu) HAHA.pergi pick up anip depan library.rasa macam nak pergi OU so tanya la anip dia taw tak jalan nak pergi sana.malang sekali dia buta geografi haha.so decide pergi sunway on the spot.plan karaoke melayang ditiup angin.

nak pergi shopping tapi anip lupa bawak purse tapi oleh kerana elaun yang aku dapat ni memang untuk aku kasi pinjam dekat orang (mata ke atas,tangan ke bahu) so kasi dia dia pinjam duit sikit.sampai je sunway terus lost sebab langsung tak plan nak datang sana.sumpah tak tahu nak buat apa.just jalan then nampak starbucks.lepak minum dekat starbucks around sejam sambil makan donut giant berharga RM 2.99 hahaha then terus gerak masuk kedai kasut sebab anip nak beli kasut.entah bila la dia plan nak beli kasut nieh.heran betul.

so jalan la merata.tengok sana tak berkenan tengok situ takde yang menarik.lastly end up dekat Jusco.memang tak lama pun kitorang kena tunggu dia pilih kasut (mata ke atas tangan ke bahu).abe sempat je baring dekat couch orang nak try kasut tuh LOL.dah setel pasal kasut abe pulak nak masuk MPH.nak usha buku.okay ini satu kejadian aneh apabila aku ada kawan yang masuk kedai buku.ni part paling bangang.nak cari satu tempat je tapi punya la tawaf satu sunway sebab lupa mana letaknya MPH tuh.rasa macam orang tak penah masuk shopping mall pun ada.sumpah memalukan diri sendiri.

oleh kerana rasa macam dah nak give up sebab tak jumpa cari MPH tuh so ajak la dia masuk popular.malangnya buku yang dia nak cari tu takde kat dalam tu.buku apa entah yang dia cari.maybe for light reading or something.since nampak muka dia kecewa sebab buku yang dicari tidak dijumpai so kitorang pun decide lah nak cari jugak MPH.lastly jumpa jugak.but dia ended up dia tak beli pape.

nak cari MPH dah satu masalah.part nak cari exit parking masalah lain pulak.yang ni memang pusing satu sunway.again macam orang bangang jalan sana sini haha.nasib jumpa at last.*phew*.orang yang popped out idea nak pergi sunway ni sekadar membawa pulang Auntie Anne's pretzel.memang tak tahu nak beli apa.but it was fun doing a lil bit retail therapy.pastu gerak balik.

dah sampai apartment abe ajak pergi jamming pulak so pergi la studio jamming.then balik semula nak turun main where the worst part of the day happened.I've lost my trainers.sumpah bengang tahap dah tak boleh nak explain.lahanat betul la sape yang ambik kasut tu.okay dah tak larat nak mencarut sebab dah penat mencarut sebelum tulis ni.

okay hari ini memang sangat random.

No comments:

Post a Comment